Diumenge 14 abril 2024

noticies

21.03.2024

La Diputació de Barcelona atorga a l’Ajuntament de la Granada 95.507,82 € a fons perdut

Ple diputacio barcelona

La Diputació de Barcelona acorda l’atorgament de 95.507,82 € a fons perdut per fer front a la sentència judicial del 16 de juny de 2008.

Amb aquesta aportació l’Ajuntament de la Granada pagarà la indemnització donant fi a més de vint anys de litigi. El procés es va iniciar el 2002, i en el procediment ordinari 262/02 dictat en el Jutjat Contenciós- Administratiu núm. 6 de Barcelona es va resoldre que l’Ajuntament de la Granada havia de pagar una indemnització. El 14 de desembre de 2023 es va acordar a través del Centre de Mediació de Catalunya l’import econòmic. Paral·lelament, l’actual equip de govern de la Granada es posa a treballar per establir converses amb la  Diputació per sol·licitar suport  econòmic a la sentència judicial que afectava al municipi. Finalment després de diferents reunions s’aconsegueix el suport de la Diputació de Barcelona, i el ple de la Diputació d’avui dijous 21 de març de 2024 aprova la consecució dels diners a l’Ajuntament de la Granada.

Des d’Alcaldia es celebra poder tancar aquest procés, que es va iniciar el 2002 i ha afectat diferents mandats i equips de governs. Joan Amat Domènech, Alcalde de la Granada, comenta la seva satisfacció d’haver obtingut aquest diner  a fons perdut per fer front a la sentència judicial, i desitja que cap equip de govern més es trobi en una situació com aquesta. “Posem punt final a un llarg procés no gens agraït per ningú del municipi”