Dimarts 28 maig 2024

Com arribar

El municipi de la Granada, està molt ben comunicat dins la geografica de Catalunya, tenint les principals capitals de província com són Barcelona i Tarragona a uns 45 Km. L’Autopista A7 voreja el municipi, igual que la carretera N-340, situada paral.lelament.
Per arribar a la Granada, és pot fer mitjançant el Tren “Rodalies Renfe”, amb parada a la mateixa població, o bé accedint per les carreteres comarcals C-244 “Vilafranca-Sant-Sadurní” o C-15 “Manresa-Vilanova” al seu pas per Vilafranca. La Granada està situada a 3 Km. de la capital de la comarca de l’Alt Penedès.

Entrada a la població per la part de dalt. Antiga C-15 Vilafranca – Igualada o sortida C-15 La Granada centre.

Entrada a la població per la part de baix. Carretera de Sant Sadurní o sortida C-15 la Granada sud.

Estació de tren de la Granada. Linia R4 Rodalies Sant Vicenç de Calders – Manresa

El municipi de La Granada és emplaçat a la part central de l’Alt Penedès i té una extensió de 6,57 km2. Limita al N amb Santa Fe del Penedès. A llevant confronta amb Avinyonet del Penedès i Sant Cugat Sesgarrigues. Al S amb Vilafranca a l’E amb les Cabanyes, Vilobí i Font-Rubí. Al llevant fora del terme municipal i ha l’enclavament del Cortei ( 1,09 Km2.) situat entre els termes de Subirats i Avinyonet. El territori és poc accidentat i el punt culminant és el puig del Pedró de la Granada (311m.), divisòria dels termes de la Granada, Santa Fe del Penedès i Font-rubí.

El poble de la Granada està a 272m. d’altitud