dilluns 17 febrer 2020

Ultimes noticies

13.02.2020

Convocatòria d’entrevista personal referent al procés selectiu per una plaça de peó de manteniment adscrit a la brigada municipal en contracte de relleu

Per accedir la llista de convocats per a l’entrevista personal als candidats al procés selectiu per una plaça de peó de manteniment adscrit a la brigada municipal en contracte de relleu, fes clic AQUÍ.

11.02.2020

Nova ubicació del contenidor de recollida d’oli usat

El contenidor de recollida d’oli usat estarà ubicat, a partir d’ara, darrere la Plaça de l’Església, per tal d’evitar problemes sanitaris i de seguretat en l’àmbit de l’escola.

6.02.2020

Llistat provisional per ordre de puntuació referent al procés selectiu per una plaça de peó de manteniment adscrit a la brigada municipal en contracte de relleu

Per accedir al llistat provisional per ordre de puntuació referent al procés selectiu per una plaça de peó de manteniment adscrit a la brigada municipal en contracte de relleu, fes clic AQUÍ.

30.01.2020

Llista de persones admeses i excloses del procés selectiu per una plaça de peó de manteniment de la brigada.

AQUÍ pots consultar el decret d’alcaldia 4/2020, referent a la llista de persones admeses i excloses del procés selectiu per una plaça de peó de manteniment adscrit a la brigada municipal en contracte de relleu.