dijous 02 abril 2020

Salutació de l’Alcalde

Benvinguts al nostre portal web

Benvolguts i benvolgudes,

Des d’aquesta alcaldia vull fer una salutació a totes les persones que a partir d’ara faran ús d’aquesta renovada web municipal. Volem que sigui una eina al servei de la ciutadania per conèixer tot el que es decideix, es fa i succeeix al nostra municipi. Permetrà seguir tota l’acció de govern i espero, també, que mica en mica tots plegats la utilitzem per determinats tràmits i evitar així fer servir tant de paper.

El web és també la porta d’entrada digital al nostre poble, des de qualsevol lloc del món a través d’Internet. Per tant, permetrà fer-se una idea de la riquesa del nostre patrimoni històric, cultural i social i què significa pertànyer a un territori on el paisatge el configuren les vinyes, així com les muntanyes de Montserrat, que es divisen de lluny i marquen personalitat.

La Granada, com a poble, ja ha fet el mil·lenni, però els reptes universals que tots tenim per davant no s’acaben: la lluita contra la desigualtat per a què hi hagi justícia i pau han de ser sempre el nostre referent.

Moltes gràcies,

Diego Diez de los Ríos Sánchez
Alcalde de la Granada