Divendres 14 juny 2024

Salutació de l’Alcalde


JOAN AMAT I DOMÈNECHBenvinguts a la web de La Granada,

Desitgem que aquesta pàgina virtual sigui, a més d’un portal de transparència, una eina útil, on us pugueu informar de tot allò que passa o afecta al nostre municipi i conèixer els projectes que estem duent a termedes del consistori.

Ens trobem enmig d’una de les comarques més precioses del país. L’entorn vitivinícola i paisatgístic fa que el nostre municipi estigui situat en un dels llocs més privilegiats de la zona. Per tant, alguns dels nostres forts compromisos estan relacionats amb la sostenibilitat, el medi ambient i els nous models energètics, una aposta de futur que encaixa amb el model de poble que volem tenir i que, alhora, ens permetrà estar a l’avantguarda d’una societat més justa i respectuosa amb el que ens envolta. En aquest sentit, us animem a consultar els avantatges fiscals dels que podeu gaudir pel fet de cuidar i millorar el vostre entorn.

Aquesta web és també una eina per als visitants i us servirà per conèixer una mica millor el nostre municipi, el seu entorn, el seu patrimoni històric, les nostres festes, la nostra cultura, la gastronomia, els allotjaments, els productes locals i les activitats d’oci, entre d’altres.

Som un municipi que vol continuar sent un poble rural, el que el fa idoni per al turisme i l’activitat familiar. Esperem que en gaudiu plenament.

Sigueu tots molt benvinguts.

Joan Amat i Domènech