Divendres 14 juny 2024

Equipaments i serveis

Consultori mèdic

El Consultori Mèdic del municipi està ubicat a la Casa de Cultura.
Per anar al metge CAL RESERVAR HORA.
Les receptes és fan els dilluns, dimecres, dijous i divendres de 9 a 10 h.

Horari:
Dilluns, dimecres, dijous, divendres de 8 a 14. / Dimarts de 11.30 a 14.

Telèfon del dispensari: 93 897 51 23. Si el vostre estat de salut no us permet desplaçarvos trucar al 061

Ubicació: Carrer Sant Cristofol ( Jardins dela Casa de Cultura )

Per anar a la consulta mèdica o infermeria cal trucar previament al 93 326 89 01 – 902.111.444.

La Casa de Cultura

La Casa de Cultura és un equipament Municipal, on actualment hi ha el Casal de la Gent Gran a la planta baixa. Si realitzen diferents activitats durant el transcurs de l’any. Campionats de Truc, Sopars, Gimnàstica,Treballs manuals…

 

A la planta superior hi ha la sala polivalent a on si realitzen activitats programades, classes dirigides i exposicions temporals.

Centre cívic

El Centre Cívic de la Granada està situat just a l’entrada de la població sortint de la C-15 ( Vilanova – Vilafranca – Igualada – Manresa ).

 

Disposa d’una sala auditori amb capacitat per 300 persones i una sèries de despatxos, a on hi ha la televisió local, el servei jove i el departament de comunicació de l’Ajuntament.

La Deixalleria

Les deixalleries són un servei de la Mancomunitat Penedès-Garraf que s´emmarquen en el Pla integral de recollida selectiva d´escombraries en origen.
Es poden portar els següents residus.: Runes, Restes Vegetals, Voluminosos, Envasos Lleugers, Fustes, Tèxtil, Piles, Fluorescents, Pneumàtics, Frigorífics, Vidre, Paper Cartró, Ferralla, Bateries, Productes Especials, Productes Electrònics, Olis Vegetals, Olis Minerals i Ampolles de Cava.

Com s’ha d’utilitzar?

El servei de deixalleria és gratuït per als usuaris. No s´hi admeten, però, residus de volum i pes superiors als que habitualment es generen als habitatges; no s´hi poden portar, per tant, residus industrials ni els procedents d´obres majors i altres activitats similars.
El bon funcionament de la deixalleria fa necessari que els usuaris portin els residus prèviament seleccionats per tipus i que els dipositin directament dins de cada contenidor especialment habilitat per aquest efecte.
A l´entrada del recinte, l´operari encarregat de la deixalleria ha d´informar els usuaris sobre la manera de dipositar els residus en cada contenidor. Al mateix temps, cal facilitar la informació referent als residus que els responsables de la deixalleria sol·licitin.
Seguidament cal accedir a peu o amb cotxe fins a la plataforma al llarg de la qual es disposen els contenidors per a cada classe de residu.

Ubicació: Ctra. Vilafranca a Vilanova s/n. VILAFRANCA DEL PENEDÈS

Horari.: De Dilluns a Dissabtes de 9 a 13 h. i de 16 a 19 h.

Tlf.: 93.743.14.82
Servei de recollida domiciliaria de voluminosos cada quart dissabte de mes

Camp de futbol Municipal

El camp de futbol Municipal, hi juga l’equip del C.F La Granada que milita a la Tercera Divsió Catalana. Els equips base de les diferents categories del club també hi juguen durant el cap de setmana i entrenen durant la setmana.

Pista Poliesportiva Municipal

La Pista Poliesportiva, si realitzen diverses activitats per part dels alumnes de l’escola Jacint Verdaguer i el Club de Patinatge la Granada.

Piscina Municipal

La piscina municipal, situada a la zona esportiva, obre des de Sant Joan fins a finals d’agost, aproximadament. El recinte compta amb tres piscines (gran, mitjana i petita), una zona de pícnic, vestidors i servei de bar..

Pistes de pàdel Municipals

Les pistes de pàdel municipals, inaugurades l’any 2021, es troben situades just darrere del camp de futbol, i s’hi pot accedir tant des de la carretera d’Igualada com des del carrer de la Teuleria. Funcionen de forma totalment automàtica i, per fer-les servir, cal fer la reserva seguint el procés establert en aquesta pàgina->anar a la web.