Presentació

La “Cursa i Caminada Solidaris de La Granada” ,està organitzada pel grup Solidaris La Granada i per la Secció de Càritas de la Granada. Els beneficis aniran destinats al Banc d’Aliments i al Projecte Igualtat d’Oportunitats del propi municipi (per no tenir cap infant sense colònies, sortides ni natació per motius econòmics).

Es podrà participar en alguna de les quatre modalitats :

Cursa de 15 km.

Cursa de 7 km.

Caminada de 5 km.

Cursa infantil.

El circuit transcorre per l'entorn natural del municipi de la Granada i rodalies. La major part es fa per terra, per camins envoltats de vinyes, bosc i corriols. Els trams més tècnics estaran senyalitzats amb un cartell.

La sortida i arribada seran al Centre Cívic de la localitat. Hi haurà avituallaments líquids als Kms 4 i 8. A la arribada hi haurà avituallament líquid i sòlid.

Pels participants en les curses de 15 i 7 km es donaran premis als tres primers classificats (masculí i femení) de les següents categories: sènior, veterà i màster. També es donaran premis al primer i primera atleta local tant en la cursa de 7 km com la de 15 km.

Les inscripcions es podran realitzar fins al 13 de juliol a les 23,59 hores. El mateix dia de la cursa s’acceptaran inscripcions, amb un recàrrec adicional. Us esperem a tots, per gaudir d’ una atractiva experiència i col·laborar en una bona causa.


Solidaris La Granada i Càritas.