dimarts 19 març 2019

noticies

2.07.2018

Tercer concurs fotogràfic de Festa Major a les xarxes socials

Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament de la Granada organitza un concurs fotogràfic a Instagram i a Twitter en motiu de la Festa Major del municipi, patrocinat per les Caves Miquel Pons, Espai Data Serveis Informàtics i Beep Vilafranca.

Hi participaran totes aquelles fotografies que comptin amb l’etiqueta #FMLaGranada18. En cas de tenir l’accés al perfil restringit, per participar també es poden enviar fotografies fins el dimarts 10 de juliol a les 12 del migdia al correu electrònic comunicaciolagranada@gmail.com. Un cop acabada la Festa Major, que se celebrarà del 6 al 9 de juliol, l’Ajuntament seleccionarà les 50 millors imatges i les publicarà en un àlbum al seu perfil de Facebook. Les tres fotografies amb més ‘likes’ el dimecres 18 de juliol a les 12h s’enduran els tres premis en joc, gentilesa dels patrocinadors. L’entrega de premis tindrà lloc dies després en un acte a les Caves Miquel Pons.

En l’àlbum de 50 fotografies hi haurà un màxim de tres imatges d’un mateix autor. A més, cada participant només podrà optar a un premi, motiu pel qual només es tindrà en compta la imatge amb més ‘likes’ de cada autor.

En l’edició inaugural del 2016 el vencedor fou en Jordi Feixas i en la de l’any passat, en Toni Colomé.