Dimarts 28 maig 2024

noticies

22.03.2023

Portes obertes a les pistes de pàdel de la Granada i campus de Setmana Santa

El dissabte 25 de març, de 10 a 13h tindrà lloc una jornada de portes obertes a les pistes de pàdel per tal que pugueu provar les noves classes de pàdel que s’ofereixen a partir d’aquest mateix mes. Es faran classes grupals a les 2 pistes segons edats, nivell i inscripcions per després acabar amb una mica de competició lúdica! Per a totes les edats i de lliure assistència però amb inscripció prèvia necessària en aquest enllaç: https://forms.gle/WnosQAZ3DNBnwaF16

També us podeu apuntar a les classes de pàdel través d’aquest formulari: https://forms.gle/QvpnAMSrRU9DtzrYA

 

Campus de Setmana Santa

Aquesta setmana santa aprofita els matins dels dies laborales per gaudir d’uns dies intensius de pàdel, esport i lleure a les pistes municipals i instal·lacions del poble! Pares, mares, famílies, ja ho sabeu… molt més que pàdel!

Els dies 3,4 i 5 d’abril de dilluns a dimecres (9 a 13h amb opció d’acollida a les 8.30 i 13.30h) tens un casal on els nens/es de 1r de primària fins a 2n d’ESO podran gaudir de classes, tornejos i aprenentatge de pàdel però també fer altres esports i jocs, tallers i una gimcana especial!
Prova d’aquesta manera el servei de classes que està duent a terme la secció de Pàdel Anima’ns (de l’empresa Anima’ns Grup) i si t’agrada et podràs apuntar a fer classes regularment durant la setmana!
Inscriu al teu fill/a omplint aquest formulari i ja et contactarem informarem pel pagament i tots els detalls: https://forms.gle/CRJ4ZXUtnNxpETid7
Qualsevol cosa o dubte podeu contactar amb:
617954166