dilluns 23 juliol 2018

noticies

9.11.2017

Peñalver, campió de Catalunya de marxes de resistència

El granadenc Xavier Peñalver ‘Finidi’ s’ha proclamat aquest diumenge a Gavà campió de Catalunya de caminades de resistència, títol que comparteix ex aequo amb cinc caminadors més: Pedro Bonías, Xavier Capdevila, Josep Maria Llonc, Josep Maria Tomàs i Ticià Sala.

Tots ells han estat els únics capaços de completar dins el temps reglamentari les 21 proves d’entre 46 i 87 quilòmetres de què consta el Circuit Català de Caminades de Resistència 2017, que va començar el 5 de març amb la Marxa del Setge de Cardona i que ha finalitzat aquest diumenge amb la Marxa del Garraf.

És el primer títol per a Peñalver, del Centre Excursionista del Penedès, que va tenir els principals obstacles en el primer tram del campionat: a l’Almogàver de Prades va estar a deu minuts d’arribar a meta fora de temps i a la Marxa del Cap de Creus va haver d’emplear 23 de les 24 hores reglamentàries per completar el recorregut.

Per altra banda, el campionat també premia a aquells caminadors capaços de realitzar el 75% de les proves del calendari. N’hi ha hagut quinze i entre ells hi figura el també granadenc Jordi Escofet.