Pistes de Pàdel

LA GRANADA

Reservar pista

Reservar classes

Funcionament de les pistes de pàdel

Les pistes de pàdel municipals, inaugurades l’any 2021, es troben situades just darrere del camp de futbol, i s’hi pot accedir tant des de la carretera d’Igualada com des del carrer de la Teuleria. Funcionen de forma totalment automàtica i, per fer-les servir, cal reservar-les seguint les indicacions que es descriuen a continuació. 

Dues pistes

Dues pistes de pàdel reglamentàries amb llum

Reserva prèvia

Cal fer reserva prèvia per accedir a les pistes

Horari d'obertura

Les pistes estan obertes de 9:30 a 21:30 hores

Nous usuaris

Si voleu fer una reserva per primer cop, cal que us registreu a l’aplicació de l’Ajuntament de la Granada o pulsant aquí, indicant un número de telèfon mòbil (indispensable per accedir al recinte) i si s’està empadronat a la Granada.

Un cop completat el registre, quedarà pendent de verificació per part de l’Ajuntament. Un cop s’hagi verificat favorablement o desfavorable, l’usuari rebrà un correu electrònic conforme ja pot fer servir el compte per fer reserves. És possible que el correu de confirmació trigui unes hores o dies, ja que la verificació es fa de forma manual.

Reservar
padel
padel

Reserves i pagament

Per fer la reserva de la pista de pàdel cal que accediu a l’aplicació de l’Ajuntament de la Granada o pulsant aquí. Cal escollir dia, hora i si es vol fer ús del servei d’il·luminació. El pagament es pot fer únicament amb targeta de crèdit o de dèbit.

Rebreu un correu electrònic de confirmació de la reserva amb les instruccions per accedir a la pista. Serà un únic jugador qui faci la reserva de la pista i el pagament. Un cop feta, rebrà un correu electrònic de confirmació amb les instruccions per accedir a la pista.

Reservar

Accés a les pistes

El dia i l’hora de la reserva, cal situar-se davant de la porta d’accés a la pista i seguir les instruccions que s’han rebut per correu electrònic. Per accedir-hi, cal fer una trucada al número de telèfon indicat al correu de confirmació des del telèfon mòbil de l’usuari que ha fet la reserva. Si no és així, les portes no s’obriran.

Un cop feta la trucada, el sistema verificarà si existeix una reserva vinculada al telèfon mòbil des del qual s’ha trucat. En cas afirmatiu, el llum de la porta d’accés es posarà verd i permetrà l’entrada a la pista. En cas d’haver contractat l’ús il·luminació aquesta també s’activarà automàticament.

Normativa d'ús

Durant el joc

És imprescindible mantenir les portes obertes del recinte mentre s’està fent ús de la pista de pàdel.

Un cop finalitzat el joc

Finalitzat el temps de reserva, caldrà sortir de la instal·lació i tancar la porta d’accés, tot comprovant que, efectivament, les portes queden ben tancades. Sempre s’ha de tancar la porta, encara que hi hagi un altre grup esperant per entrar. En cas de no tancar la instal·lació, la persona usuària en serà responsable i es farà càrrec dels possibles desperfectes al recinte que es puguin ocasionar.

Dubtes i incidències

En cas d’incidència, avaria o desperfectes, envieu un correu a granada@diba.cat, indicant totes les dades de la reserva. Rebreu una resposta al més aviat possible.

padel

Telèfon

93 897 40 25

Email

granada@diba.cat

Adreça

Zona Esportiva, darrere del camp de futbol