Dimecres 27 setembre 2023

noticies

22.09.2022

Obertes les inscripcions per a la XIX caminada La Granada – Montserrat a peu

El proper dissabte 22 d’octubre del 2022 tindrà lloc la XIX caminada a peu des de La Granada fins a Montserrat. En aquesta edició en format reduït només s’hi podran inscriure les persones residents o bé amb vincles a La Granada.  El preu per a tothom és de 22€ i inclou l’avituallament amb refresc, fruita, fruits secs, beguda calenta, dinar, un obsequi i la tornada en autocar des del Monestir.

Les inscripcions són limitades i cal formalitzar-les abans del proper 13 d’octubre. Són limitades a residents i persones amb vincles a la Granada.

Per inscriure-us a la caminada, cal que feu el pagament en aquest enllaç.

Recordeu que les inscripcions són limitades i que teniu temps per apuntar-vos a la caminada fins el proper 11 d’octubre.

* Pagament només per amb targeta de crèdit/dèbit.
* En cas de baixa, NO es retornaran els diners.
* Cal Portar: esmorzar, cantimplora amb aigua i un got pels avituallaments, per tal d’evitar residus.

L’hora per les acreditacions és a les 5:30h del matí al centre cívic de la Granada, i l’hora de sortida a les 6h; es preveu arribar a Montserrat sobre les 17:30h de la tarda. Es celebrarà l’arribada amb un berenar.

La tornada es farà amb autocar des del Monestir de Montserrat fins al Centre Cívic de la Granada. Per això es important notificar a la inscripció en el cas que NO es torni amb el bus.

La distància a recórrer és de 40km aproximadament. Es preveu fer-la amb una durada d’11,5h (parades incloses), a un ritme d’uns 4 km/h. Al llarg del recorregut hi haurà 3 parades, ja preestablertes per reposar i recuperar forces.

L’organització no es fa càrrec de qualsevol lesió que es pugui patir durant la caminada, només es fa responsable de portar-vos per bon camí. La participació és voluntària. L’organització té la potestat, en cas necessari, de recomanar abandonar la caminada a aquelles persones que dificultin el ritme del grup.

– Orientacions a tenir en compte:
1. És necessari un grau adequat d’entrenament previ a fi i efecte d’evitar la fatiga intensa i els dolors articulars.
2. Durant la caminada poden haver-hi canvis climàtics: calor, fred, pluja, vent.. Cal portat vestimenta adequada (Barret, impermeable, folre polar) i calçat adequat i provat.
3. Cal protegir els peus per evitar el frec i la formació de butllofes, nafres, etc.
4. Així com una bona alimentació, és molt important una bona hidratació.
5. No s’ha de carregar en excés la motxilla. El seu pes total no hauria de superar el 10% del nostre pes.