dimecres 19 juny 2019

noticies

11.06.2018

Obertes les inscripcions per a la sortida de Paintball a La Pobla de Claramunt

El dilluns 9 de juliol, s’ha organitzat juntament amb els municipis del Pla del Penedès i Subirats, una sortida per fer PAINTBALL als “Maquis”, a laPobla de Claramunt. És a partir de 12 anys (o fer-los durant el 2018). L’activitat es desenvoluparà a la tarda, entre les 15h i les 21h, incloent el transport amb bus. Cal omplir un full d’inscripció que podeu recollir pel Servei Jove (dilluns i dimecres de 16 a 20h), o bé demanar-lo per correu electrònic (joventut02@ccapenedes.cat). L’activitat té un preu de 10 euros. El límit d’inscripció és el 22 de juny. També es pot demanar més informació al 628 26 44 82.

El paintball és una activitat esportiva principalment de treball en equip i estratègia, també d’agilitat i rendiment. El paintball disposa de 8 camps de jocs variats i amb diversos objectius.

Abans d’iniciar l’activitat, el personal del Camp de Paintball explicarà la normativa de funcionament i seguretat. Els joves disposaran de marcadora de paintball semi-automàtica, màscara tèrmica, peto, granota de camuflatge i guants de protecció. A banda del personal del Paintball els Maquis que són qui dinamitzaran l’activitat, els joves en tot moment estaran també acompanyats per les tècniques de joventut dels municipis participants i monitors/es de suport si s’escau.