divendres 25 setembre 2020

noticies

29.06.2020

Obertes les inscripcions a la 7a Cursa i caminada Solidaris La Granada

La segona setmana de juliol se celebrarà la 7a Cursa i Caminada Solidaris La Granada. Enguany, el format de la cursa s’ha hagut d’adaptar a les circumstàncies actuals, de manera que es farà de forma semi-virtual en qualsevol moment de la setmana.

La cursa coincidirà amb la setmana de la Festa Major, del dilluns dia 6 al diumenge dia 12 de juliol a les 24 h, i es podrà fer el circuit qualsevol dia i a qualsevol hora, compresos entre aquestes dates. El circuit estarà marcat i senyalitzat durant aquests set dies, podent els participants realitzar la seva cursa o caminada el dia i l’hora que més els convinguin.

Per optar a la classificació general i per categories (5 categories), els participants que així ho prefereixin hauran de gravar la seva cursa mitjançant una app com Wikiloc, Strava, Endomondo, Garmin, Runtastic, etc. i enviar al correu de l’organització (cursasolidarialagranada@gmail.com), l’enllaç, foto o captura de pantalla amb el recorregut i temps.

Només es tindran en compte els temps dels atletes que prèviament s’hagin inscrit i, en cas de fer-ho diverses vegades, només puntuarà el millor temps.

És important que es llegeixi el reglament, on es reflecteixen tots els aspecte a tenir en compte, sent el més rellevant que el circuit estarà obert al trànsit, estant senyalitzats els punts més conflictius.

Es podrà participar en qualsevol de les tres modalitats : Cursa de 15 km , cursa de 7 km i caminada de 7 km.

Pels participants en les curses de 15 i 7 km es donaran premis als tres primers classificats (masculí i femení) de la general i als primers classificats de les següents categories: sèniors (16 a 39 anys), veterans (40 a 49 anys), màsters (a partir de 50 anys) i atletes locals.

Els premis no són acumulables.

Les inscripcions es podran realitzar fins el 12 de juliol en aquest enllaç.