dissabte 19 gener 2019

noticies

30.03.2017

L’Ajuntament de la Granada aprova de manera inicial el POUM

L’Ajuntament de la Granada va aprovar de manera inicial el nou pla d’ordenació urbanística municipal (POUM) en una sessió plenària extraordinària celebrada aquest dimecres al vespre.

L’equip de govern de l’Entesa va rebre el suport d’ERC per tirar endavant el document, mentre que CiU i PSC hi van votar en contra.

És la tercera vegada que el POUM supera la fase d’aprovació inicial. A partir d’ara, hi haurà un període de 60 dies per presentar al·legacions al document. L’alcalde Diego Díez va explicar que “a banda de donar més dies del que és reglamentari per presentar al·legacions, crearem una taula de treball, amb la presència de tots els partits, per tal d’analitzar una a una les al·legacions que es presentin i així poder arribar al màxim consens possible abans de passar el document a la seva aprovació definitiva”.

El passat mes de gener, el POUM ja va superar una primera votació. En aquest cas, una consulta popular per copsar l’opinió del municipi i que era la primera de la història feta a la Granada.