divendres 25 setembre 2020

noticies

26.06.2020

La piscina de la Granada obrirà el proper 1 de juliol

La Granada ja està llesta per la reobertura de la piscina municipal, el proper dimecres 1 de juliol. Enguany, la data d’obertura s’ha posposat uns dies per tal de posar totes les instal·lacions a punt, assegurant que es compleixen en tot moment les mesures de seguretat establertes pel Departament de Salut arran de l’epidèmia de COVID-19.

Com a conseqüència d’aquesta situació extraordinària, enguany només podran fer ús de la piscina els residents a la Granada, que hauran d’acreditar-ho amb el DNI o amb el volant d’empadronament. No obriran ni el bar ni les zones de pícnic del recinte de la piscina, com a mesures de seguretat. A més, hi haurà una zona reservada per als usuaris del casal d’estiu quan aquests siguin a la piscina.

Per accedir i sortir del recinte, serà obligatori l’ús de la mascareta, així com rentar-se les mans amb els gels hidroalcohòlics que estaran a disposició dels usuaris en tot moment. A més, els vestidors restaran tancats i es controlarà i limitarà l’aforament de les instal·lacions segons les circumstàncies.

Mentre es faci ús de les instal·lacions, s’haurà de mantenir sempre una distància de seguretat d’1,5 metres amb la resta d’usuaris que no formin part del grup on estiguin situats a la zona de gespa. En la mesura del possible, caldrà respectar també aquesta distància de seguretat dins de l’aigua. Caldrà seguir, en tot moment, les senyalitzacions indicades en el recinte, així com les indicacions dels responsables de les instal·lacions. L’incompliment de qualsevol norma podrà comportar l’expulsió del recinte.

L’Ajuntament de la Granada agraeix a tota la ciutadania el seu compromís amb el bon funcionament de la piscina municipal.