Dimecres 21 febrer 2024

noticies

27.02.2023

La Granada celebra el Dia de la Dona amb un cicle de tallers

El 8 de març és el Dia Internacional de la Dona, un dia dedicat a commemorar les conquestes socials, polítiques i econòmiques de les dones així com a visibilitzar les desigualtats i discriminacions que en cara existeixen malauradament a dia d’avui.

Per commemorar aquest dia, l’Ajuntament de la Granada organitza altre vegada un cicle de tallers, que són una oportunitat excel·lent per sensibilitzar sobre les desigualtats de gènere i promoure l’empoderament de les dones. Aquest cicle està dissenyat per oferir una varietat d’activitats educatives, formadores i divertides que ajudaran a les participants a adquirir noves habilitats i coneixements, així com a connectar amb altres dones de la comunitat.

Tots els tallers tindran un preu simbòlic de 3 €, destinats íntegrament a l’entitat penedesenca Ginesta, un grup d’autoajuda per a persones que lluiten contra el càncer de mama i amb qui ja vam col·laborar en els actes de l’any 2021 i 2022.  A més a més, com l’any passat, durant el mes de març cada divendres la façana Casa de Cultura lluirà de color lila en commemoració del 8 de març.

 

Per inscriure-us als tallers, heu de reservar plaça a través d’aquest enllaç o des de l’aplicació mòbil de l’Ajuntament.