Diumenge 14 agost 2022

noticies

13.07.2022

La Granada acull dissabte la vuitena edició de la Cursa Solidària

La Granada acollirà aquest dissabte la vuitena edició de la Cursa Solidària, un certamen de caràcter semi-nocturn que destina tots els seus beneficis al Banc dels Aliments i que pertany a la Lliga de Curses del Gran Penedès.

Després que l’any passat se suspengués per culpa de la Covid; i que al 2020 se celebrés en format semi-virtual; enguany torna l’estructura habitual: dues curses de 15 i 7km respectivament; i una caminada que passa a ser de 5km. A més, prèviament també hi haurà dues curses infantils.

L’horari de sortida és a les nou del vespre davant del Centre Cívic, on també s’hi ubica l’arribada i en què, un cop finalitzats els recorreguts, els participants podran gaudir d’una botifarrada amb vi del Celler Cooperatiu. També hi haurà accés gratuït a la piscina municipal.

El preu d’inscripció, que es pot formalitzar fins aquest dijous al web www.lagranada.com/web/cursa, és de 15€ per a les dues curses; de 12€ per a la caminada; de 7€ per a la cursa infantil de menors de 12 anys; i la voluntat per a la cursa dels més petits. També hi haurà la opció d’inscriure’s, amb recàrrec addicional, el mateix dissabte.