divendres 14 desembre 2018

noticies

9.02.2017

La Granada acollirà un festival en benefici de les persones refugiades

El Centre Cívic de la Granada acollirà un festival solidari en què es recaptaran fons per a les persones refugiades. El certamen tindrà lloc el dissabte 18 de febrer, a partir de les 6 de la tarda, i es preveu que tingui una durada aproximada d’una hora i mitja.

L’entrada és gratuïta i tots els assistents podran fer donatius que es destinaran a l’ONG ProActiva Open Arms, que té com a principal objectiu rescatar del mar als refugiats que arriben a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecucions o pobresa.

El festival, organitzat per Solidaris La Granada amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Granada, comptarà amb les actuacions de Jazz Band N’Kaputxats, Coral Ma non troppo, Entretango, nens i nenes de l’Escola Jacint Verdaguer, Marc Colomé, Clara Higueras i Anna Juvés. A més, la granadenca Elena Vives i la vilafranquina Laura Domingo explicaran in situ la seva experiència aquest Nadal en un camp de refugiats d’Atenes.

Des de l’organització, Rafa Higueras, portaveu de Solidaris La Granada, fa una crida a “omplir el Centre Cívic” i confia en què, a banda de recaptar fons benèfics, “el certamen serveixi per prendre encara més consciència de la situació tan greu que hi ha ben a prop de casa nostra”.