dilluns 10 agost 2020

noticies

3.07.2018

La Granada acollirà el 7 i 8 de juliol la 16a Mostra de Vins DO Penedès i Caves

El Celler Cooperatiu de la Granada acollirà els propers 7 i 8 de juliol la 16a edició de la Mostra de Vins DO Penedès i Caves, que esdevé el centre neuràlgic de la Festa Major del municipi granadenc i que és organitzat pels Dionysos de la Granada.

L’Ajuntament de la Granada i Joan Cortiada SA són els principals patrocinadors d’un esdeveniment que permetrà degustar més de cent vins i caves penedesencs i maridar-los amb embotits i formatges artesans durant les dues jornades de què consta, en horari d’onze del matí a tres de la tarda i de sis de la tarda a deu de la nit.

Des del desè aniversari la Mostra compta cada tarda amb un cartell musical que enguany protagonitzaran Cesk Freixas i Trifàsic el dissabte; i amb Derrumband i Marc Colomé el diumenge.

La inauguració anirà a càrrec de Salvador Puig, Director General de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), i tindrà lloc el dia 7 a les 11 del matí. A continuació, a banda de l’obertura de l’espai de degustació, tindrà lloc la 3a edició del Tast Històric, guiat per la DO Penedès i amb la presència dels historiadors locals Joan Anton Alòs i Josep Guitart, en punts tan emblemàtics del poble com són el castell i el campanar. Les places per assistir a aquesta activitat són limitades i requereixen inscripció prèvia al correu electrònic dionysoslagranada@hotmail.com.

També dissabte la matí tindrà lloc la Mini Mostra, que enguany canvia d’horari, que comptarà amb un taller infantil i amb un espectacle a càrrec de Mon Mas.

Aquest any, com a novetat, hi haurà una exposició de maquinària agrícola de Joan Cortiada: tractors, veremadores i atomitzadors.

A més, com és habitual, durant la Mostra s’exposa l’obra d’un artista local. Enguany, es podrà gaudir de “Curvisme”, de Richard Martín, autor del cartell de l’esdeveniment.