Divendres 12 juliol 2024

noticies

20.09.2017

La Cronoescalada Santa Fe-La Granada viurà la primera edició el diumenge 8 d’octubre

El proper diumenge 8 d’octubre a les cinc de la tarda se celebrarà la primera edició de la Cronoescalada Santa Fe-La Granada, una prova atlètica de caràcter solidari organitzada conjuntament pels ajuntaments dels dos municipis.

TRACK DEL RECORREGUT

RESULTATS

men és de 830 metres i 33m D+, amb sortida a les escales de l’església de Santa Fe i arribada al castell de la Granada després de transcórrer per l’històric Camí de les Costes, recentment adequat i que uneix històricament totes dues poblacions. El traçat comptarà amb la col·laboració de les colles de Diables d’ambdós municipis per amenitzar el pas dels participants.

El preu de la inscripció és la donació d’una ampolla d’oli d’un litre que es destinarà al Banc dels Aliments. Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar als dos ajuntaments en horari d’oficina o als seus respectius webs: www.lagranada.cat i www.santafepenedes.org; si bé s’haurà de completar el mateix dia de la prova quan es faci la donació de l’ampolla d’oli, mateix moment en què se’ls facilitarà l’horari individual de sortida. Les inscripcions online es tancaran el divendres 6 d’octubre i també se’n podran fer de presencials el mateix dia de la prova entre les 16h i les 16:30. Per tal de tenir una bona previsió i poder desenvolupar el certamen de la millor manera possible, l’organització fa una crida a que tothom qui vulgui participar, ja sigui a la cronoescalada o a la caminada, s’inscrigui prèviament.

En funció del nombre de participants, la sortida de cada corredor es farà cada minut, cada mig minut o cada 20 segons. Un cop hagi sortit el darrer dels participants de la cronoescalada hi haurà una sortida conjunta, oberta a totes les edats, per aquells que vulguin fer el recorregut caminant i col·laborar també amb la causa solidària. Un cop els caminadors arribin al castell hi haurà un refrigeri popular i l’entrega de trofeus de la cronoescalada.

En quan als premis, hi haurà podi absolut masculí i femení i també trofeus als primers classificats masculí i femení de les següents categories: local (de Santa Fe o la Granada), sub-18 (nascuts el 1999 o superior), sènior (nascuts entre el 1977 i el 1998) i veterà (nascuts el 1976 o abans).

La cronoescalada s’inclou en el programa d’actes de la Festa del Most de la Granada i de la Festa Major de Santa Fe del Penedès.