dissabte 20 octubre 2018

noticies

26.06.2017

La consellera Meritxell Serret inaugurarà la 15a Mostra de Vins DO Penedès i Caves

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Serret, serà l’encarregada d’inaugurar la 15a edició de la Mostra de Vins DO Penedès i Caves de la Granada, en un acte que tindrà lloc el dissabte 8 de juliol a les 11 del matí en el marc de la Festa Major del municipi.

L’acte d’inauguració també anirà a càrrec de l’alcalde de l’Ajuntament de la Granada, Diego Díez; del president del Celler Cooperatiu de la Granada, Joan Pons; i dels membres de la Jove Agrupació Dionysos de la Granada, organitzadors del certamen.

La Mostra, que se celebrarà al Celler Cooperatiu els dies 8 i 9 de juliol, s’ha convertit en el centre neuràlgic de la Festa Major de la Granada i permet degustar un centenar de productes de més de 60 elaboradors penedesencs, maridant vins i caves amb embotits i formatges artesans.

Per altra banda, el cartell musical d’enguany compta amb Andrea Motis & Joan Chamorro & Joan Traver; el grup Set de Rumba; i el cantautor Marc Colomé. A més, també compta amb taller i espectacle per als més petits i amb un tast històric que tindrà lloc al castell i al campanar.

Com a novetat, el dilluns 10 de juliol hi haurà un sopar-degustació amenitzat pel grup Trifàsic i pel qual es poden adquirir els tiquets fins aquest dimecres 28 de juny a l’Agrobotiga del Celler, a la secció de crèdit de la Cooperativa i a la Farmàcia.