Dimecres 30 novembre 2022

noticies

26.04.2019

Joan Anton Alòs, pregoner de la Festa Major

En Joan Anton Alòs i Olivé ha estat enguany el granadenc escollit per ser el pregoner de la Festa Major de la Granada, que tindrà lloc com  és habitual el  segon cap de setmana de juliol.

En Joan Anton Alòs, de cinquanta-cinc anys, és casat i pare de dos fills. Transportista autònom, ha estat sempre una persona vinculada al món associatiu local; prova d’això en són les diferents entitats culturals i  esportives on hi ha estat present al llarg de la seva vida: Colla de Bastoners, Comissió de Reis, Societat cultural i recreativa El Casal, AMPA de l’Escola Jacint Verdaguer, Consell Escolar, Grup d’opinió i Club de Futbol La      Granada.

Enguany, en Joan Anton serà el pregoner número 28 d’ençà que l’any 1992 es va incloure fer el pregó en el programa de la Festa Major, com a un dels actes innovadors, que obria la festa “grossa” al nostre poble.

Afeccionat a llegir i gran amant de la història local, té en propietat una bonica col·lecció de programes antics de la festa i un extens arxiu de fotografies diverses del   poble de la Granada que comparteix públicament a l’espai ‘el marc d’un temps’ dels butlletins municipals.