divendres 10 juliol 2020

noticies

21.03.2020

Instruccions que cal seguir a l’hora d’anar a llençar la brossa

Davant la situació de confinament, és molt important mantenir la doctrina del bon reciclatge, i en aquesta situació d’alerta sanitària encara ha de ser més efectiva.

L’Agència de Residus de Catalunya i la Mancomunitat Penedès-Garraf garanteixen el servei de recollida selectiva al nostre poble, però hem d’entendre que hem de col·laborar en aquesta tasca.

👉🏼 DEIXALLERIA MÒBIL. Per seguretat i per recomanació de l’Agència de Residus de Catalunya, mentre duri l’estat d’alerta es retirarà dels carrers la deixalleria mòbil. Us demanem que guardeu els residus a casa vostra per quan aquesta torni a funcionar.

👉🏼 RECOLLIDA D’OLI USAT. Es recomana fer un segon ús de l’oli de fregir, i aprofitar les ampolles d’1,5 litres d’aigua per emmagatzemar l’oli usat, fins a poder dipositar l’ampolla plena en el contenidor de recollida d’olis. Aquest està situat situat al pàrquing de la rectoria vella, a tocar de l’Església.

🔴 No el llenceu mai, en cap cas, per l’aigüera de la cuina. Recordeu que 1 litre d’oli pot contaminar fins a 1000 litres d’aigua!

👉🏼 CONTENIDORS DE RESIDUS VEGETALS. El servei queda prorrogat fins a nou avís i, per tant, la ubicació actual dels contenidors de recollida vegetal serà la mateixa.

♻️ Entre tots sumem i cuidem de nosaltres i del medi ambient.