Dimecres 27 setembre 2023

noticies

3.03.2023

Informació important per als usuaris de Rodalies: a partir del 6 de març, l’estació de la Granada estarà sense servei

Atenció als usuaris habituals de Rodalies de Catalunya de la Granada. Adif ha comunicat avui que aquest proper dilluns 6 de març s’inicia la segona fase de les obres d’implantació de l’ample estàndard entre Martorell i Sant Vicenç de Calders i la millora d’accessibilitat a l’estació de tren de la Granada.

Aquestes actuacions comportaran una restricció de la capacitat operativa, ja que se circularà en via única al pas per la Granada, de manera que tots els trens passaran per la via 6 sense andana i, per tant, els trens NO TINDRAN PARADA COMERCIAL A L’ESTACIÓ des del 6 de març de 2023 fins al 21 de maig de 2023.

Per garantir la mobilitat dels viatgers del municipi s’estableix un servei complementari per carretera entre la Granada i Vilafranca, que es pot consultar en aquest enllaç.

A més, s’ha reforçat el personal auxiliar de l’estació per tal de garantir la informació i assistència als viatgers. Del 6 al 13 de març l’horari d’assistència serà de 5 del matí a 8 de la tarda, posteriorment s’anirà ajustant aquest horari en funció de les necessitats.