dilluns 18 març 2019

noticies

17.01.2018

Gemma Albà guanya el Concurs de decoració de balcons de Nadal

Gemma Albà és la guanyadora de la primera edició del Concurs de decoració de balcons de Nadal de la Granada, del qual ahir a la nit se’n va fer l’entrega de premis a l’Ajuntament.

El balcó d’Albà, ubicat al carrer Doctor Cuscó, ha estat el més votat d’entre els 16 que han participat en aquesta edició inaugural. El regidor de Cultura, Joan Amat, ha valorat “molt positivament l’acollida que ha tingut el certamen a la població” i ha confirmat “la continuació del concurs el proper any”, tot assegurant que “ara que ja tenim l’experiència d’una edició, estudiarem possibles modificacions a la reglamentació per fer-lo encara més atractiu els propers anys”.

Les cinc primeres posicions del certamen estaven dotades econòmicament amb 150, 100, 75, 50 i 25 euros respectivament i han estat elegides segons les votacions de regidors de tots els partits polítics del consistori granadenc.

La segona posició ha estat per a Montserrat Poch; la tercera per a Lurdes Velástegui; la quarta per a Anna Ferrer; i la cinquena per a Anna Sanz, conformant així un Top-5 íntegrament femení. Tots els participants van rebre un diploma commemoratiu durant l’entrega de premis.