Divendres 14 juny 2024

noticies

27.05.2024

Festival EVA a la Granada amb Rah-mon Roma i Werens

Concert d’Animalari Musical Il·lustrat al Festival EVA

El proper diumenge 16 de juny de 2024, a les 12.00h, l’Auditori del Centre Cívic de La Granada (Avinguda Catalunya, 135) acollirà un esdeveniment molt especial dins del Festival EVA (En Veu Alta). El duet format per Rah-mon Roma i Werens oferirà el seu espectacle multidisciplinari “Animalari musical il·lustrat”.

Rah-mon Roma i Werens, amics des de la infància i veïns de sempre, han desenvolupat les seves carreres artístiques en paral·lel. Ara, uneixen els seus talents per captivar el públic amb una combinació única de música, narració i il·lustració. Amb una proposta que promet omplir els ulls de sons, les orelles d’imatges i les mans de paraules, aquest duo es presenta amb una energia desbordant que farà les delícies de grans i petits.

“Animalari musical il·lustrat” és un espectacle on la música i la il·lustració es fusionen per crear una experiència única. Les cançons es converteixen en històries, i les històries esdevenen cançons, tot això acompanyat per contes i narracions que poden ser curtes o llargues. A més, el públic podrà gaudir d’un munt d’il·lustracions, algunes preparades prèviament i altres creades en viu amb els esprais de Werens. La varietat d’instruments d’arreu del món i els efectes sonors misteriosos integrats en les històries afegeixen un toc especial a aquest espectacle.

Dirigit a un públic familiar, “Animalari musical il·lustrat” es presenta en català i té una durada d’aproximadament 60 minuts. L’esdeveniment és organitzat per l’Ajuntament de La Granada i el Festival EVA, amb la voluntat de proporcionar una experiència enriquidora i sorprenent per a tots els assistents.

No us perdeu aquesta oportunitat de gaudir d’un espectacle que uneix la màgia de la música i la il·lustració en un format innovador i captivador!

 

Tota la informació a enveualta.com