dimecres 12 desembre 2018

noticies

11.04.2017

Els actes de l’Abril Cultural començaran el proper dimarts

La Granada encetarà el dimarts 18 d’abril els actes de l’Abril Cultural amb la xerrada ‘Creativitat a les escoles’, a càrrec de l’il·lustrador Joan Turu. Aquest primer esdeveniment del certamen tindrà lloc al Centre Cívic a partir de les vuit del vespre.

El gruix dels actes serà el dissabte 22 d’abril a la tarda. Primerament amb el campionat de truc a la Casa de Cultura (16h); seguidament amb una sessió de contacontes en el mateix recinte a càrrec d’Eva González (17h); a continuació, amb l’exhibició de patinatge artístic del PA La Granada a la pista poliesportiva (18h); i, finalment, amb el Concert de Sant Jordi a l’església, amb la participació de la Coral La Ginesta de la Granada i la Societat Coral Joventut Tianenca de Tiana.

L’endemà diumenge, el Centre Cívic serà la seu (de les 10 a les 14h) de la trobada anual de puntaires, on està prevista la participació de 250 persones. Paral·lelament, a la sala polivalent del mateix recinte hi haurà l’exposició “Dones emprenedores en el món rural”, a càrrec de Jaume Canals.