diumenge 24 octubre 2021

noticies

20.09.2021

El partit del centenari del CF La Granada serà contra el FC Vilafranca el 22 de setembre

El Futbol Club Vilafranca serà el rival del Club de Futbol La Granada en el partit del centenari de l’entitat granadenca, que tindrà lloc el proper dimecres 22 de setembre a les vuit del vespre.

El servei d’honor del partit anirà a càrrec dels exjugadors més veterans de La Granada, que van competir a nivell federat amb el club a la dècada dels anys cinquanta.

Els dos equips s’han enfrontat diverses vegades durant els darrers cent anys, però sempre en duels de caràcter amistós. El primer documentat és del 17 de setembre de 1923, en el marc de la Festa Major de la Minerva, antecedent de la Festa del Most, en què el degà penedesenc es va imposar per 0-3 en un matx disputat al camp de la Plana de cal Roig. Tanmateix, és possible que ja hi hagués un duel previ el 10 de juny del mateix any. La darrera visita del degà penedesenc va ser el 18 d’agost de 2011 (0-5), en el partit d’homenatge a Xus Carrión i Antonio Baca. Històricament, destaca la victòria de La Granada per 5-1 del 10 de juliol de 1994, en què val a dir que els vilafranquins presentaven un conjunt de circumstàncies.

Sí que hi hagut, al llarg de la història, un total de vuit partits oficials entre el club granadenc i el Vilafranca B.

L’entrada per al partit és gratuïta. En el mateix emplaçament es podrà adquirir el llibre Història del CF La Granada, per un preu de 20€, i encarregar la samarreta del centenari, que té un cost de 25€.

Tres dies abans del duel, tindrà lloc el tercer acte de commemoració del centenari amb la trobada d’exjugadors i exjugadores del club. Els següents esdeveniments programats seran a l’octubre, en el marc de la Festa del Most, amb una exposició i una ruta pels camps que el Club de Futbol La Granada ha tingut al llarg de la seva història centenària.