dimarts 21 setembre 2021

noticies

11.08.2021

El nou pavelló polivalent comença a caminar

El ple de l’Ajuntament de la Granada del passat dia 29 de juliol va servir per aprovar per unanimitat les bases per la redacció del projecte d’un nou pavelló polivalent al poble. D’aquesta manera, s’inicien de forma oficial tots els tràmits per fer realitat la construcció d’aquest nou equipament esportiu, amb l’objectiu que pugui ser realitat en el termini de temps més curt possible per tal que veïns i entitats en puguin gaudir.

La ubicació d’aquesta nova infraestructura es preveu que sigui a l’espai comprès entre l’actual Centre Cívic i el passatge de Mercè Rodoreda (en l’espai que es pot veure a la fotografia adjunta). Després de diversos estudis realitzats per la Diputació de Barcelona i d’arquitectes especialistes externs, s’ha posat de manifest que aquesta és l’única ubicació disponible de titularitat municipal en la qual és factible instal·lar el nou pavelló.

La futura construcció d’aquest nou equipament en aquest espai permetrà consolidar tots els equipaments esportius del poble en un mateix enclavament, ja que convergiran a pocs metres la piscina municipal, el camp de futbol, les barres de cal·listènia, el recentment estrenat skate park i les noves pistes de pàdel, que està previst que entrin en servei d’aquí ben pocs dies.

La construcció d’un pavelló polivalent a la Granada ha estat llargament reivindicada per moltes entitats
esportives del municipi, en especial per tots els membres del club de patinatge artístic, que veien com amb l’actual pista poliesportiva se’ls feia difícil la pràctica en condicions d’aquest esport.

Amb aquesta actuació, es donarà resposta a les demandes de tots aquests col·lectius. A més, es preveu que el fet de disposar d’aquest nou equipament incentivi l’aparició de noves iniciatives de caràcter esportiu i lúdic al poble que puguin fer ús d’aquest pavelló polivalent.