diumenge 20 gener 2019

noticies

15.09.2016

El Mag Lari actuarà a la Granada per la Festa del Most

El Mag Lari actuarà a la Granada per la Festa del Most amb l’espectacle ‘La Màgia del Mag Lari’, que tindrà lloc el dissabte 8 d’octubre, a partir de les 11 de la nit, al Centre Cívic. Serà un dels plats forts d’una Festa del Most que es perllongarà entre el 7 i el 12 d’octubre.

Màgia, música i sobretot molt d’humor són els principals ingredients de La Màgia del Mag Lari. Un xou per a tots els públics, on petits i grans gaudeixen d’aquesta enginyosa i alhora divertida posada en escena.

Un espectacle on trobem el Mag Lari en estat pur. El seu estil, la seva màgia i per suposat, la interacció contínua amb el públic. Un show que sempre té dos escenaris; el principal i la platea.

Més de 60 minuts intensos carregats d’aparicions, canvis de vestuari, jocs de llums, i efectes especials. Tot això compaginat i coordinat amb una acurada selecció musical per fer vibrar i tremolar de riure al públic.

L’actuació és organitzada i patrocinada per l’Ajuntament de la Granada, amb la col·laboració de l’Associació de Joves de la Granada.

Les entrades es podran adquirir a partir del dimarts 20 de setembre a l’Ajuntament de la Granada, al preu de 18€. Si el dia de l’espectacle encara resten places disponibles, es vendran a les guixetes del Centre Cívic a 20€.