dimecres 19 juny 2019

noticies

8.04.2019

El Departament d’Educació ultima el projecte constructiu de l’escola nova de la Granada

El conseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Josep Bargalló, va visitar dijous l’Escola Jacint Verdaguer de La Granada i els terrenys on s’ubicarà la nova escola del municipi a partir de l’any 2020. En aquest sentit, Bargalló va afirmar que en poques setmanes començarà el procés de construcció del nou edifici. Concretament, va explicar que “s’està acabant de concretar el projecte constructiu, que en poques setmanes ja tindrem, i que ja serà el tret de sortida definitiu per la construcció del nou edifici de l’escola, que tant de temps porta el poble demanant”. El conseller va afegir que “ja hi havia un projecte de fa uns pocs mesos, que l’escola ha demanat alguns canvis i que ja s’han fet”.A continuació, el conseller d’Educació es va traslladar a l’Ajuntament de la Granada on va signar al Llibre d’Honor del consistori. En aquesta visita el va acompanyar la directora dels Serveis Territorials d’Educació a Barcelona Comarques, Montserrat Domingo.
L’alcalde de la Granada, Diego Díez de los Ríos, va valorar molt positivament la visita del conseller: “estem satisfets que la nova escola sigui una realitat properament, hem fet molts esforços per aconseguir-ho i és un dels grans èxits de l’equip de govern de l’Entesa durant el darrer mandat”.
L’escola nova s’ubicarà just darrera on hi ha l’actual, en uns terrenys cedits per l’Ajuntament on actualment hi ha ubicat un mòdul provisional per al cicle superior.