dissabte 20 abril 2019

noticies

15.10.2018

Dani Moreno i Maria Pons revaliden el títol a la Cronoescalada Santa Fe-La Granada

Els granadencs Dani Moreno i Maria Pons van revalidar el títol a la Cronoescalada solidària Santa Fe-La Granada, que va viure la seva segona edició el passat divendres 12 d’octubre en el marc de la Festa del Most de la Granada i la Festa Major de Santa Fe del Penedès.

El certamen, organitzat conjuntament pels ajuntaments d’ambdós municipis, va augmentar el nombre de participants i d’afluència de públic respecte l’edició inaugural i va permetre recaptar unes 50 ampolles d’un litres d’oli pel Banc dels Aliments, ja que era l’aportació que havien de fer els participants, corredors i caminadors, per poder prendre-hi part.

Tan Moreno com Pons van reeditar victòria rebaixant els rècords del circuit, de 830 metres de longitud i 33 metres de desnivell positiu entre l’església de Santa Fe i el castell de la Granada. Moreno va ser l’únic capaç de baixar de tres minuts, parant el crono en 2:55, onze segons menys que al 2017 i superant en sis segons al també granadenc Joan Cols (3:01). El podi masculí el va completar el vilafranquí Arnau Prats (3:15).

En fèmines, Pons va rebaixar en sis segons el seu registre del 2017, guanyant amb 3:48, disset segons menys que la també granadenca Annabel Rovira (4:05). El podi el va completar la vendrellenca Montse Conesa (4:58).

TRACK DEL RECORREGUT

RESULTATS

FOTOGRAFIES FACEBOOK LA GRANADA

FOTOGRAFIES FACEBOOK SANTA FE (1) i (2)