Divendres 12 juliol 2024

noticies

9.10.2017

Dani Moreno i Maria Pons guanyen la primera Cronoescalada Santa Fe-La Granada

Els granadencs Dani Moreno i Maria Pons es van imposar diumenge a la tarda en la primera edició de la Cronoescalada Santa Fe-La Granada, un certamen de caràcter solidari que uneix els dos municipis per l’històric i recentment adequat Camí de les Costes.

Moreno va emprar 3 minuts i 6 segons per completar els 830 metres i 33 metres de desnivell positiu que separen l’Església de Santa Fe del Castell de la Granada, sent sis segons més ràpid que el vilafranquí Aleix Campo (3:12) i vuit més que el granadenc Agustí Pauné (3:14), que va completar el podi.

En fèmines, rotunda victòria de Pons (3:54) davant la també granadenca Olga Pons (4:12) i de la jove atleta de Puigdàlber Laia Garriga (4:52).

Els grups de Diables dels dos municipis, així com els Timbalers petits de la Granada, van amenitzar el pas dels atletes en diferents punts del recorregut, creant una gran atmosfera.

En total hi van haver 23 participants i una dotzena de caminadors que van fer d’escombra un cop va sortir el darrer corredor. Tot plegat va permetre recollir més de 30 litres d’oli (el preu d’inscripció per a cada participant era una ampolla d’un litre) que es destinaran al Banc dels Aliments.

La Cronoescalada ha estat possible gràcies a la col·laboració dels dos ajuntaments i forma part del programa d’actes de la Festa del Most de la Granada i de la Festa Major de Santa Fe.

TRACK DEL RECORREGUT

RESULTATS

FOTOGRAFIES FACEBOOK LA GRANADA

FOTOGRAFIES FACEBOOK SANTA FE