Presentació

La “Cursa i Caminada Nocturna Solidaris de La Granada” que, com novetat, entra a formar part de la Lliga de curses de muntanya Gran Penedès. Aquesta cursa està organitzada pel grup Solidaris La Granada i per la Secció de Càritas de la Granada. Els beneficis aniran destinats al Banc d’Aliments i al Projecte Igualtat d’Oportunitats del propi municipi (per no tenir cap infant sense colònies, sortides ni natació per motius econòmics).

Es podrà participar en alguna de les tres modalitats :

Cursa de 15 km.

Cursa de 7 km.

Caminada de 7 km.

Cursa/caminada infantil (de 0 a 6 anys i amb sortida a les 19h).

El circuit transcorre per l'entorn natural del municipi de la Granada i rodalies. La major part es fa per terra, per camins envoltats de vinyes, bosc i corriols. Els trams més tècnics estaran senyalitzats amb un cartell. És obligatori l' ús d'una llum frontal. La sortida i arribada seran al Centre Cívic de la localitat. Hi haurà avituallaments líquids al Kms 4 i 8.

Pels participants en les curses de 15 i 7 km es donaran premis als tres primers classificats (masculí i femení) de les següents categories: sènior, veterà i màster. També es donaran premis als tres primers atletes locals tan en categoria masculina com femenina. La caminada i la cursa infantil no seran competitives..

Les inscripcions es podran realitzar fins el 18 de juliol. Les inscripcions es tancaran quan s’arribi a un màxim de 700 participants: 300 en la cursa de 15 km; 200 en la de 7 km; i 200 en la caminada de 7 km.

Us esperem a tots, per gaudir d’ una atractiva experiència i col·laborar en una bona causa.


Solidaris Runners