diumenge 20 gener 2019

noticies

10.11.2017

Comencen les obres de la vorera que unirà el carrer Nou amb el nucli urbà

Aquesta setmana han començat les obres de l’itinerari de vianants del costat de la carretera BV-2156, que permetrà unir el carrer Nou amb el nucli urbà, concretament fins al carrer de la Teuleria.

De fet, l’obra anirà més enllà del carrer Nou i abastarà fins a l’inici el terme municipal de Santa Fe del Penedès, on ja hi ha la vorera d’aquest municipi, amb la qual cosa les dues poblacions quedaran unides per aquest espai de pas per a vianants.

En total, serà mig quilòmetre d’una vorera que tindrà 1,5m d’ample, comptarà amb la protecció per als vianants d’una tanca de seguretat, il·luminació led i, a més, estarà separada de la carretera per una cuneta. El cost de les obres és d’uns 262.000 euros, està subvencionat per la Diputació de Barcelona i es preveu que estiguin enllestides en el termini de tres mesos.

Aquest projecte té per finalitat condicionar un itinerari de vianants per millorar la seguretat de la circulació de vianants entre els municipis de la Granada i Santa Fe del Penedès i millorar la seguretat de vehicles i vianants a la cruïlla amb el carrer Nou.