Dimarts 28 maig 2024

noticies

13.05.2024

CASAL D’ESTIU 2024 de 3 a12 anys

casal estiu de 3 a 12 anys 2024

CASAL D’ESTIU 2024

DEL 25 DE JUNY AL 2 D’AGOST

Aquest any ens endinsem en el món dels pirates! Però no uns pirates qualsevol… sinó aquells que lluiten per un món millor i sostenible, sense contaminació, preservant la flora i la fauna marina.

En aquesta aventura pirata ens acompanyaran dos vaixells anomenats “EN PIRATESTIU” i “EL CRIT DEL MAR”. Ells viuen emocionants aventures ajudant a moltes criatures marines i ensenyant a més pirates a cuidar i conèixer l’entorn marí, ja que tots dos tenen un objectiu en comú: protegir el mar de la contaminació i preservar la vida marina.

“EN PIRATESTIU” i “EL CRIT DEL MAR” van formar una tripulació única, composta per pirates valents i valentes amants del mar. Junts recollien escombraries de l’oceà, plantaven corall i protegien les balenes i dofins dels perills, i tot això mentre s’endinsaven en grans aventures. La seva valentia i bondat van inspirar a altres pirates a unir-se a la seva causa, convertint el mar en un lloc net i segur per a tothom.

Els dos vaixells es van convertir en llegendes marines, conegudes per la valentia i el compromís amb la preservació de l’oceà. Els pirates que es van unir a la seva causa van adoptar el lema “Navegar net, protegir el mar”. Aviat la seva influència es va estendre per tots els mars i oceans, inspirant a altres a seguir el seu exemple. Junts van aconseguir transformar el mar en un lloc segur i favorable per a totes les criatures marines.

Ells van demostrar que els i les pirates poden ser herois del mar!

Diversió assegurada a totes les activitats, tallers, jocs, esports, gimcanes i excursions que organitzem per a vosaltres.

INSCRIPCIONS I DOCUMENTACIÓ

Inscripcions obertes fins al divendres 14 de juny.

  • Fotocòpia de la targeta sanitària (CATSALUT).

DATES I HORES

El Casal d’Estiu s’iniciarà el 25 de juny i finalitzarà el 2 d’agost. Es durà a terme de les 9 a les 13 hores. Les famílies interessades poden inscriure el seu fill/a a l’acollida matinal (7.45 a 9h), a l’acollida de migdia amb dinar de carmanyola o càtering (13 a 15h). Si contracteu el servei de migdia també tindreu l’opció d’acollida de tarda (15 a 16.30h).

EDATS I LLOC

Per a  infants de 3 a 12 anys (que hagin cursat d’I3 a 6è de primària). Al Centre Cívic de La Granada.

PREUS CASAL D’ESTIU

L’Ajuntament subvenciona un 10% del cost del Casal d’Estiu a tots els participants empadronats al municipi i/o que vagin a l’Escola Jacint Verdaguer de La Granada.

  • Preu per setmana de casal d’estiu: 55,00€ (49,50€ aplicant el descompte de l’Ajuntament). La 1a setmana i la 4a setmana tenen un dia menys, per tant el preu d’aquestes setmanes serà de 44,00€ (39,60€ aplicant el descompte de l’Ajuntament).
  • Preu per les 6 setmanes de casal d’estiu: 308,00€ (277,20€ aplicant el descompte de l’Ajuntament). A més, Consell Esportiu també subvenciona 28,00€ a tots els infants que facin les 6 setmanes de Casal d’Estiu, deixant el preu final en 280,00€  (249,00€ aplicant el descompte de l’Ajuntament.

PREUS SERVEIS ADICIONALS

  • Preu per setmana d’acollida matinal: GRATUÏTA! L’Ajuntament subvencionarà el servei, de manera que tothom qui s’hi inscrigui en podrà fer ús.
  • Preu per setmana d’acollida de migdies amb servei de carmanyola 20,00€. La 1a setmana i la 4a setmana tenen un dia menys, per tant el preu d’aquestes setmanes serà de 16,00€.

Si cal fer ús del servei de manera esporàdica el preu serà de 5,00€ i es pagarà en efectiu a la persona responsable del servei.

  • Preu per setmana d’acollida de migdies amb servei de càtering 40,00€. La 1a setmana i la 4a setmana tenen un dia menys, per tant el preu d’aquestes setmanes serà de 32,00€.

Si cal fer ús del servei de manera esporàdica el preu serà de 8,50€ i es pagarà en efectiu a la persona responsable del servei.

  • Preu per setmana d’acollida de tarda: GRATUÏTA! L’Ajuntament subvencionarà el servei, de manera que tothom qui s’hi inscrigui en podrà fer ús. Caldrà però que l’infant estigui inscrit al servei d’acollida de migdia per poder-ne fer us.

(Anoteu a observacions si teniu intenció de fer us esporàdic d’algun dels serveis).

El preu no inclou les activitats extraordinàries (excursions) del programa d’activitats. Aquestes es pagaran prèviament a ser realitzades omplint el formulari d’excursions que se us farà arribar.

LINK INSCRIPCIÓ CASAL D’ESTIU:

https://www.jespe.org/activitats/estiu/casal-granada