dimecres 12 desembre 2018

noticies

24.11.2016

Calendari per a l’aprovació del POUM

Ja gairebé està enllestit el POUM (Pla d’ordenació urbanística municipal). L’equip de govern ha fet arribar la seva proposta a la resta de grups polítics que integren el consistori per tal que l’analitzin i facin les seves aportacions; i a partir d’aquí, poder definir el document definitiu amb el màxim consens possible.El que sí que ja està consensuat entre tots els partits polítics és la presentació del POUM a la ciutadania, que s’efectuarà seguint el següent calendari:

1. El document serà presentat pels arquitectes encarregats de la seva redacció els dies 17 i 18 de gener de 2017 al Centre Cívic.

2. Prèviament, des del dia 9 de gener, estarà en exposició pública a la sala de plens de l’Ajuntament. L’horari per a consultar-lo es correspon amb el d’obertura diària del propi consistori.

3. Consulta popular: entre els dies 23 i 29 de gener. Podran votar tots els granadencs i granadenques empadronats al municipi majors de 16 anys. Durant els dies feiners l’horari serà el mateix que el d’obertura de l’Ajuntament, mentre que durant el cap de setmana també s’establirà un horari encara per definir.

Un cop realitzats tots aquests passos, en cas de comptar amb el vist-i-plau de la ciutadania, el POUM es presentarà al ple municipal per a la seva aprovació inicial.

A més, està previst que La Granada Televisió realitzi un programa especial sobre el propi POUM, explicant en què consisteix i, també, amb l’opinió de tots els partits polítics presents al consistori granadenc.