dilluns 10 agost 2020

noticies

17.06.2020

Bases per a la concessió de subvencions al teixit comercial de la Granada amb motiu de la situació generada per la COVID-19

L’Ajuntament de la Granada va aprovar en el ple municipal del passat 9 de juny una subvenció per al teixit comercial del municipi que ha patit de forma directa les conseqüències de la crisi sanitària de la COVID-19. Els ajuts seran de 250 € i hi poden optar tots aquells establiments que, per imperatiu legal, han hagut de romandre tancats durant l’estat d’alarma. El termini de sol·licitud és fins el proper 17 de juliol i se’n poden consultar les bases a la pàgina web municipal.
Amb aquesta línia d’ajudes, el consistori granadenc vol dotar de més eines i recursos el teixit comercial i de serveis local que ho han passat més malament durant aquests mesos, ja que han hagut d’estar tancats per llei durant tota la crisi sanitària, perquè així puguin fer front a les despeses habituals relacionades amb l’activitat, que s’han continuat pagant malgrat el tancament, com la llum, l’aigua, el lloguer, els salaris o la seguretat social. Aquesta actuació s’engloba dins un ampli seguit de mesures econòmiques i socials que ha pres l’Ajuntament de la Granada per a fer front a la sortida de la situació generada per la pandèmia.

Podeu consultar les bases de l’ajut en aquest enllaç.