Dilluns 29 maig 2023

Espai electoral – Som la Granada

Espai electoral – Som la Granada

Som La Granada neix com a nova força política, fent valdre el referent municipalista dels socialistes. Ens presentem en aquesta campanya amb propostes de present i propostes de futur per millorar el nostre municipi. Propostes sobre la seguretat ciutadana, el medi ambient,
el benestar social, l’economia, de millora i creació d’equipaments municipals, propostes per a la nostra gent gran i la nostra joventut, culturals i esportives.

 

Entenem que els grans projectes s’han de treballar amb totes les forces municipals, com la revisió del projecte del pavelló Esportiu, i entenem que la millor ubicació del centre de dia, per les seves sinergies, és l’antiga escola.

 

Millora a la via pública, canvi de sistema de recollida selectiva, neteja de carrers, actuacions de biodiversitat pel canvi climàtic, millora de l’eficiència energètica i treball conjunt contra l’incivisme i de millora de la seguretat ciutadana, són els nostres pilars de treball de les nostres
propostes.

 

Volem treballar per la Granada i formar el millor equip de govern, que aposti per unir esforços per fer de la Granada el poble que tots ens estimem.

 

Per això us demanem la vostra confiança en la nostra candidatura de progrés.
Voteu compromís i experiència.

 

Voteu Som La Granada.
Jordà Jaime i Ortiz