Dilluns 29 maig 2023

Espai electoral – Entesa-Acord Municipal

Espai electoral – Entesa-Acord Municipal

Granadencs, granadenques,

 

Amb aquesta carta m’adreço a tots vosaltres amb motiu de les properes eleccions del dia 28 de maig. Una jornada en què tots nosaltres tindrem l’oportunitat de decidir qui serà l’alcalde i les persones que formaran el consistori municipal durant els propers anys.

 

Novament ho faig encapçalant la candidatura de l’Entesa-AM, amb la fermesa, amb l’honradesa, amb la il·lusió i la dedicació que em distingeixen i que el poble de la Granada es mereix.

 

L’Entesa-AM està repleta de persones compromeses amb el poble de la Granada, persones que aportaran tots els seus coneixements humans i professionals per construir un poble millor on viure.

Durant els propers anys, em comprometo a treballar perquè les necessitats diàries de tots vosaltres siguin una realitat. Promourem una millor transparència i eficiència des de l’administració vers els veïns i veïnes. Ens deixarem la pell per erradicar la delinqüència i la inseguretat creixents i totes aquelles actituds incíviques que dificulten el dia a dia i el benestar dels veïns i veïnes de la Granada.

 

Granadencs i granadenques, per fer possible tot això i moltes coses més, sol·licito el vostre vot el proper 28 de maig.

 

Amb la Granada al cor!

Moltes gràcies,

 

Joan Amat Domènech
Entesa – Acord Municipal